Zoek
Sluit dit zoekvak.

Al onze reis- en fotografie blogs

For English click here

Wij schrijven informatieve blogs over alles wat je moet weten voordat je je volgende reis boekt. Van wat de beste reisroutes zijn, historische plekken, natuurparken, tot tips over hoe je de beste accommodaties, restaurants en vluchten boekt, en hoe je met fotografie het meeste uit je vakantieherinneringen haalt.

Je vindt het allemaal in ons reismagazine.

Weet je al welk land je volgende bestemming zal zijn? Blader door onze landenpagina’s voor nuttige informatie, of bezoek onze ontdekpagina voor handige tips en tricks om je volgende avontuur te plannen.

Vind al onze reisblogs hieronder

Hmong-Ha-Giang-Loop.jpg

De Ultieme Gids voor de Ha Giang Loop: Avontuur, Landschap en Cultuur

Trek het wilde hart van Vietnam in met onze ultieme gids voor de Ha Giang Loop. Ontdek de ruige pracht van de noordelijke landschappen van Vietnam, waar elke bocht in de weg je confronteert met adembenemende vergezichten en een rijke culturele erfenis. Laat deze gids je betrouwbare metgezel zijn terwijl je de bergpassen navigeert, de tradities van lokale stammen onthult en je eigen verhaal weeft in dit land van uitmuntende schoonheid.

LEES MEER »
Top 16 Adembenemende Bamboehuizen op Bali

Top 16 Adembenemende Bamboehuizen op Bali

Ontdek Bali’s bamboe verblijven, waar duurzaamheid en luxe samenkomen. Genesteld in het weelderige landschap bieden ze een unieke kans om in harmonie met de natuur te leven. Deze eco-vriendelijke oases zijn perfect voor wie zoekt naar een serene ervaring of een avontuurlijke vakantie, terwijl ze bijdragen aan een groenere planeet.

LEES MEER »
Bali-27.jpg

Nusa Penida: Een Complete Gids naar het Paradijs voor Reizigers en Fotografen

Ga mee op een reis naar Nusa Penida, de verborgen parel van Indonesië, waar avontuur en rust elkaar ontmoeten. Onze nieuwste blog onthult de best bewaarde geheimen van dit adembenemende eiland. Ontdek waarom Nusa Penida een paradijs is voor fotografen en avonturiers. Van het navigeren langs de dramatische kliffen van Kelingking Beach tot het ontmoeten van de majestueuze manta’s, duik in onze gedetailleerde gids en plan je volgende grote ‘escape to paradise’!

LEES MEER »
Water cascading from the sacred fountains of Tirta Empul Temple in Bali, Indonesia.

Praktische Gids voor Reizen naar Bali

Ontdek de essentiële tips voor een soepele reis naar Bali, van het eenvoudig aanvragen van verschillende visa tot de beste keuzes voor lokale en eSIM-kaarten. Leer over de handige opties voor contant geld en betaalkaarten, en maak kennis met de meest efficiënte vervoersmiddelen, van vooraf geregeld transport tot openbaar vervoer. Deze gids is uw sleutel tot een probleemloze en verrijkende ervaring op het prachtige eiland Bali.

LEES MEER »
A family of Balinese long-tailed macaques huddles together at Ubud Monkey Forest, their expressions reflecting a quiet bond.

Ubud in 5 Dagen: Maak het jezelf gemakkelijk met dit gedetailleerde dag-tot-dag reisprogramma

Ontdek de charme van Ubud, Bali in 5 dagen met ons uitgebreide reisprogramma. Verlies jezelf in prachtige tempels, adembenemende rijstvelden, en ervaar de unieke cultuur en natuurlijke schoonheid van deze betoverende plek. Dit gedetailleerde dag-tot-dag reisprogramma helpt je moeiteloos de geheimen van Ubud te ontdekken, van spirituele tempelbezoeken tot ontspannende yogalessen en culinaire avonturen.

LEES MEER »
Sunrise illuminating terraced rice fields in Sidemen, Bali, with palm trees and forested mountains in the background.

Sidemen: Ontdek het nieuwe Ubud van Bali met deze ultieme reisgids

In onze complete reisgids duik je in Sidemen, het onontdekte juweel van Bali, waar rustige rijstvelden en traditionele dorpjes de authentieke Balinese levensstijl onthullen. Ontsnap aan de drukte en vind een unieke ervaring in de bamboehutten of tijdens een wandeling door de groene heuvels. Sidemen is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar cultuur, natuur en rust. Ontdek het zelf: Sidemen biedt het ‘echte’ Bali, ongerept en vol ontdekkingen.

LEES MEER »
Noord-Vietnam off the beaten track

Reisgids Noord-Vietnam off the beaten track

Noord-Vietnam is een populaire reisbestemming voor natuur- en cultuurliefhebbers, met bucketlist plaatsen als Ha Long Bay en Sapa. Maar dit deel van Vietnam kent nog genoeg verborgen pareltjes, waarmee je ook buiten de gebaande toeristische paden kunt treden en het échte authentieke Vietnam kunt ervaren. Wij gingen je voor en geven onze beste tips in deze blog.

LEES MEER »